επεξηγηση - εννοια

Απάντηση
spidis
Full Member

Re: επεξηγηση - εννοια

Δημοσίευση από spidis »

Alfa33s16v έγραψε:Φιλε μου αποκτισα και εγω ενα τετιο οπλο φετος!! Ειναι το beretta s687 του 1985 και ειναι το συλεκτικο με νουμερο 14/27 και σταθερο 4-3 ! Το οπλο ηταν καπος ακριβο καθος με ετσι λεφτα επιανα ενα καινουργιο αλλα μου αρεσε υπερβολικα και ετσι το επιασα!
Πια ειναι η αποψη σας για την αγορα μου και για το συγκεκριμενο!!
Και εσυ που ξερις καλητερα αυτα τα οπλα πιες χαρτουτσιες προτινεις;;
ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ 1984 ΔΙΠΛΟΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΛΥΤΣΟΚ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ 28ΑΡΙ ΜΕ 6ΜΜ ΡΙΓΑ. ΟΙ ΚΑΝΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΥΙΣ ΕΝΑΙ EXCELSIOR KAI ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΝΝΗ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΞΥΛΑΡΑΚΙ. ΕΚΑΜΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΗΣ. ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΑΡΤΟΥ RC2 WHITE PAPER TΑΠΟ. ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΕΙ Η ΜΕΡΑ, ROTWEIL TIGER PISTONI. ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΦΟΥΣΕΚΙΑ ΠΕΖΩ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΤΟ ΕΣΙΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΖΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ BERETTA.
Άβαταρ μέλους
Alfa33s16v
Full Member

Δημοσίευση από Alfa33s16v »

Και το δικο μου ειναι το κυνηγετικο 28αρι αλλα ειναι μονοσκανδαλο!
Το εχω παρει μονο στην φασσα ως τωρα και δοκιμασα τις europa με καλα αποτελεσματα!
Δοκιμασα και τις εχτρα που μου ειχαν πει πολλοι οτι κανει για το οπλο μου αλλα δεν μου αρεσαν!
Ειχε φορες που σκεφτομουν αν εκανα καλα για την αγορα ενω οι πλιστοι μου ελεγαν για browning i miroku! Ευτιχως εχω και σας παιδια να με ενθαρινεται! :) :)
Ευχαριστω πολλι
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

solon loyka έγραψε:
Alfa33s16v έγραψε:Φιλε μου αποκτισα και εγω ενα τετιο οπλο φετος!! Ειναι το beretta s687 του 1985 και ειναι το συλεκτικο με νουμερο 14/27 και σταθερο 4-3 ! Το οπλο ηταν καπος ακριβο καθος με ετσι λεφτα επιανα ενα καινουργιο αλλα μου αρεσε υπερβολικα και ετσι το επιασα!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΕΚΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...ΦΤΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ BERETTA ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ..ΠΙΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ....
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ... ΑΠΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ 1985 ΜΕ ΤΟΥ 2005 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ...
NSI PERCORSO CACCIA 36GR,SUPER CACCIA 38GR,REMINGTON EXPRESS 35,5GR,SAGA ΗΙGH SPEED 36GR
ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!!!
ΦΙΛΕ ΣΟΛΟΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 34 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ 38 ΓΡ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ 34 ΚΤΛ ΚΤΛ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΥ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Φιλε alfa33

Απο οσο γνωριζω τα beretta φτιαχνονται με υψηλη κραμα μεταλλων και οσο αφορα τισ καννεσ μπορουν και αντεχουν υψηλεσ πιεσεισ. αν κοιταξεισ πανω στισ καννεσ σου 8α δεισ και τι νουμερο ειναι οι αυλοι σου. το δικο μου s687 εχει αυλουσ 18/4. και προσωπικα για λαγο και περδικα βαζω 34-36 grammaria tis victory. τελευταια 3 χρονια χρησιμοποιω ενα φυσιγγι τησ victory παλι to magnum toy psimolofiti χρωματοσ μαυρου και γραμμαρια 40.......οταν κανει λιγο κρυο. πολυ γλυκια χαρτουτσσια οπωσ λεμε....και το οπλο συμπεριφερετε αψογα στα γραμμαρια αυτα χωρισ ιδιατερο λακτισμα του οπλου. επισησ 34- 36 γραμμαρια τησ nobel sport einai και αυτα πολυ καλα.
Άβαταρ μέλους
Alfa33s16v
Full Member

Δημοσίευση από Alfa33s16v »

andreasana210326 έγραψε:

Φιλε alfa33

Απο οσο γνωριζω τα beretta φτιαχνονται με υψηλη κραμα μεταλλων και οσο αφορα τισ καννεσ μπορουν και αντεχουν υψηλεσ πιεσεισ. αν κοιταξεισ πανω στισ καννεσ σου 8α δεισ και τι νουμερο ειναι οι αυλοι σου. το δικο μου s687 εχει αυλουσ 18/4. και προσωπικα για λαγο και περδικα βαζω 34-36 grammaria tis victory. τελευταια 3 χρονια χρησιμοποιω ενα φυσιγγι τησ victory παλι to magnum toy psimolofiti χρωματοσ μαυρου και γραμμαρια 40.......οταν κανει λιγο κρυο. πολυ γλυκια χαρτουτσσια οπωσ λεμε....και το οπλο συμπεριφερετε αψογα στα γραμμαρια αυτα χωρισ ιδιατερο λακτισμα του οπλου. επισησ 34- 36 γραμμαρια τησ nobel sport einai και αυτα πολυ καλα.
Φιλε απο τι βλεπω πρεπει να κατεχεις και απο αλφα ρομεο για να με γραψεις αλφα33!! :)
Λια λια τα θυμουμαι ρε κοπελια τελικα. Και μενα ειναι 18.4 οι αυλοι του αλλα ειναι 2 3/4
Και το οπλο ειναι γυρο στα 3.100 kg. Εν να ανεχτεται 40 γραμαρια φυσιγγια ι εν να μου φκαλει
τον ομο μου;
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Alfa33s16v έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:

Φιλε alfa33

Φιλε απο τι βλεπω πρεπει να κατεχεις και απο αλφα ρομεο για να με γραψεις αλφα33!! :)
Λια λια τα θυμουμαι ρε κοπελια τελικα. Και μενα ειναι 18.4 οι αυλοι του αλλα ειναι 2 3/4
Και το οπλο ειναι γυρο στα 3.100 kg. Εν να ανεχτεται 40 γραμαρια φυσιγγια ι εν να μου φκαλει
τον ομο μου;
Παντός εγώ οπότε έπαιξα την mini magnum με beretta 682 3700 kg εκτός ότι κλοτσά όπως τον γαρο επιστρέφεις σπίτι και με πονοκέφαλο ακούω πολλούς να λένε ότι είναι γλιτζια χαρτουτσια εγώ έτσι πράμα δεν διαπίστωσα
Open mind for a different view.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις ποτέ στο όπλο σου 40γρ σε αυτό το νησί
35 κάποτε αν θα βάλεις για δεύτερη
Αν ποτέ νομίσεις ότι φταίει το φυσίγγιο τότε δεν ήσουν πάνω στο θήραμα
Έχω 682
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Athos 1978 έγραψε: Παντός εγώ οπότε έπαιξα την mini magnum με beretta 682 3700 kg εκτός ότι κλοτσά όπως τον γαρο επιστρέφεις σπίτι και με πονοκέφαλο ακούω πολλούς να λένε ότι είναι γλιτζια χαρτουτσια εγώ έτσι πράμα δεν διαπίστωσα

X1000

Μια φορά τις χρησιμοποίησα...το όπλο μου είναι 3,5Kg με 18.7 αυλούς και έτσι πύραυλο πρώτη φορά έπεξα...και τελευταία!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΛΟΥΗ ΜΟΥ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ, Κ'ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΩΠΟΙΩ...ΑΥΤΟ!!ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1985 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 1885 :)

ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΛΙΓΟ ΠΑΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ.....
ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΤΑ ΣΥΝΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΕ 1200 ΒΑR,1370 BAR H ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1850(SKB)

TO NA ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.. Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. Η ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ(ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ) ΓΙΑΤΙ Π.Χ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.. ΑΥΤΟ ΚΑΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!!! :cry:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΛΟΥΗ.
ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΟΠΛΟ 44GR Η 42.5GR Η 40GR ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΩΤΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ Π,Χ ΓΙΑ ΤΟ 1200 BAR ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 42.5 ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΡΕΣΗ ΤΗΝ SAGA ΣΤΑ 44GR ΓΙΑ 2 3/4 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ;)

ΕΧΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ 36GR ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΘΗΡΑΜΑ, ΚΑΙ
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ (ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ)ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ.ΟΠΛΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΤΕ!!! :P

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 34GR H 32GR Η ΚΑΙ 30GR AKOMA ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ 36GR. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΞΕΙΣ ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”