BERETTA ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΟΠΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΧΙ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: BERETTA ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΟΠΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΧΙ
ΦΙΛΕ ΑΘΩ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ....ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΜΑΣ... Η ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ....Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΑΠΛΑ ΕΘΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ...ΑΥΤΟ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- LOUIS SETTER
- Full Member
Mετα απο μια συνομιλια που ειχα με τον HARRIS SMITH ο οποιος ειναι ενας απο τους καλυτερους ελεγκτες καννων στην αγγλια αλλα και οπλουργος , μου αναφερε τα εξης :
3 ειναι οι λογοι οπου ενα οπλο να εχει την μη προβλεπομενη καλη βλητικη αποδοση . Η αν θελετε 3 ειναι οι λογοι οπου ενα οπλο εχει προβληματα στην βλητικη του αποδοση .
1) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΝΩΝ -5%
Πολλες περιπτωσεις σε οπλα μαζικης παραγωγης εχουν παρουσιασει προβληματα στην ομοκεντρεια των καννων με αποτελεσμα το προβλημα βλητικα .
2)ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΚ (ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΣΟΚΑΚΙΑ).-5%
Κατι το οποιο ανακαλυπτεται απο πειραματισμο και ενα καλο market research . (Αλλαγη τσοκ η αλλαγη μαρκας τσοκ απο τα εργοστασιακα )
3)ΚΟΝΤΑΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ/ΣΚΟΠΕΥΤΗ . 90%
Καθολου τυχαιο το 90%. Αρα ψαξτε το παιδια και μετρηθειτε..
3 ειναι οι λογοι οπου ενα οπλο να εχει την μη προβλεπομενη καλη βλητικη αποδοση . Η αν θελετε 3 ειναι οι λογοι οπου ενα οπλο εχει προβληματα στην βλητικη του αποδοση .
Πολλες περιπτωσεις σε οπλα μαζικης παραγωγης εχουν παρουσιασει προβληματα στην ομοκεντρεια των καννων με αποτελεσμα το προβλημα βλητικα .
Κατι το οποιο ανακαλυπτεται απο πειραματισμο και ενα καλο market research . (Αλλαγη τσοκ η αλλαγη μαρκας τσοκ απο τα εργοστασιακα )
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- virtualgreek
- Moderator
Ωραίος ο Χάρης και ο HarrisLOUIS SETTER έγραψε:Mετα απο μια συνομιλια που ειχα με τον HARRIS SMITH ο οποιος ειναι ενας απο τους καλυτερους ελεγκτες καννων στην αγγλια αλλα και οπλουργος , μου αναφερε τα εξης :

Για τον πρώτο λόγο, οι δημοφιλής κατασκευαστηκές εταιρίες, έχουν σχεδόν εξαλείψη αυτό το πρόβλημα με την χρήση του monobloc και με τον παραλληλισμό των καννών πριν την επικόλλησή τους. Δεν επιτρέπουν λεκέδες στο βαρύ τους όνομα. Φτυνοεταιρίες και φτυνά όπλα πιθανών να έχουν τέτοια προβλήματα τα οποία καλύπτονται με την άγνοια των αγοραστών. Κάποιος γνώστης του θέματος δεν θα αγοράσει δευτεροκλασσάτο όπλο και κάποιος που έχει το ρευστό και δεν είναι γνώστης θα αγοράσει ένα ποιοτικό όπλο και δεν θα το καταλάβει.
Για το δεύτερο το οποίο είναι το πιο κοινό ένας έλεγχος στον πίνακα θα φανεί το πρόβλημα. Ευτηχώς η αγορά των τσοκ είναι εύκολη υπόθεση και φτυνή λύση.
Για το τρίτο πρόβλημα, έβγαλε η γλώσσα μου μαλλιά. Το λειόκαννο κυνηγετικό όπλο δεν έχει σκοπευτικά ή τηλεφακό όπως ένα ραβδωτό όπλο. Το μάτι σας είναι το σκοπευτικό. Και για να κάτσει το μάτι ακριβώς εκεί που πρέπει και να λειτουργήσει σαν σκοπευτικό για το όπλο σας, πρέπει το κοντάκι σας να είναι 80% σωστό και πάνω. Η μικρή διαφορά δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο διότι η ντουφεκιά δεν ρίχνει μονόβολο ή σφαίρα. Ρίχνει σφαιρίδια τα οποία έχουν κάποια διασπορά ανάλογα με την απόσταση του στόχου. Αυτή η διασπορά επιτρέπει μικρολαθάκια στην σκόπευση και μικροαποκλίσεις στο κοντάκι.
Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Anthimos
- Moderator
LOUIS SETTER έγραψε:Mετα απο μια συνομιλια που ειχα με τον HARRIS SMITH ο οποιος ειναι ενας απο τους καλυτερους ελεγκτες καννων στην αγγλια αλλα και οπλουργος , μου αναφερε τα εξης :
Παιδια τα Μπερεττα δεν έχουν κανενα προβλημα βλητικης και σκοτωματος. Η απάντηση στο ερωτημα ειναι φυσικά ΟΧΙ.
Φυσικα και τα φυσιγγια παιζουν ρόλο και πρεπει ν ασχοληθούμε να βρουμε τα φυσιγγια που εκφραζουν το τροπο που κυνηγουμε και σκοπευουμε σε θέμα ταχυτητας και αποτελεσματικοτητας . Δεν ειναι τυχαιο ομως και σκεφτητε το ότι πανομοιοτυπα φυσιγγια με το ίδιο ακριβως όπλο για τον ενα κυνηγο σκοπευτη ειναι άριστα και για τον αλλο όχι....σκεφτητε το !!!!
Θα κρατησω το 3 απο τα πιο πάνω . Το κοντακι, που αποτελει τον ΑΠΟΛΥΤΟ παράγοντα για τ αποτελέσματα μας ειτε στο σκοπευτηριο ( Ελπιζω κανένας απο εσας να μην πιστευει ότι μια εταιρεια όπως η μπερετα μπορει να επιτρέπει να βγαινουν ελαττωματικά όπλα συχνα....και αν το ποσοστό κατασκευαστικού λάθους είναι 5% + 5% =10% για όλες τις βιομηχανιες όπλων φανταστειτε πόσο λίγα ελαττωματικα μπερεττα κυκλοφόρισαν και κυκλοφορουν και ποιες οι πιθανοτητες να εφτασαν στην Κυπρο. )..Επανερχομαι στο ότι το κοντάκι ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ παραγοντας και η καθε εταιρεια έχει τις δικες τις μετρησεις καθ υψος και κλισεις δεξια αριστερα αναλογα με τις προδιαγραφες αλλα όλα ειναι κατασκευασμένα στο μεσο όρο ενος ανθρωπου και όχι αποκλειστικα για τον καθενα απο εμας. Ειναι σημαντικο αφου σωστα αναλωνουμε απειρο χρονο και θεωριά στα φυσιγγια να αφιερωναμε τον ελάχιστό χρόνο να έρθει το κοντάκι στα μέτρα μας..
Νομιζω οτι όσον αφορα τα υφισταμενα μας όπλα θα πρεπει τις νεκρές περιοδους να τα πάμε στο σκοπευτηριο και εκει να μαθουμε να κραταμε και να επωμιζουμε σωστα με την συμβουλη ενος παρευρισκομενου σκοπευτη και να δουμε με δοκιμές που κτυπα το κοντακι μας , δηλαδη που στελλουμε τα σκάγια με το υφισταμενο κοντακι. Πολλοι απο εμας θα εκπλαγουμε στο οτι δεν ξερουμε να κρατουμε το όπλο σωστα , απλα επειδη οι πιο πολλοι κυνηγουμε απο μικρη ηλικια με το ίδιο όπλο και αντι να προσαρμοσουμε το κοντακι προσαρμοζουμε τον τρόπο που κρατουμε το όπλο για να μας ερκετε. Υπάρχει ο σωστος τροπος που πρεπει να κρατουμε το όπλο και οι σωστες μετρησεις για κάθε σωματοτυπό και πιστευω καλο ειναι να αφιερωσετε λίγο χρόνο και ελάχιστα χρηματα για να βρειτε τι σας ταιριαζει πριν αρχισετε να καταδικαζετε μάρκες όπλων και φυσιγγια!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- kypros
Σωστος ο ανθυμος. Επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι τα σκοπευτηκα βερεττα εχουν σχετικα κλειστοτερες κατανομες απο τα κυνηγιετικα μας οπλα. Ετσι με ενα τσιοκ 4 με ενα σκοπευτηκο βερεττα συχν μπορει να θεωρησουμε οτι δεν σκοτωνει διοτι δεν πετιχενουμε το στοχο με τα κεντρικα σκαγια αλλα με τα ακρινα, που ειναι και πιο λιγα και συχνα ανεπαρκη στο να φερουν θανατηφορο σκοτωμα σε θηραμα. Αρα ακομα πιο σημαντικοσ ρολοσ του σωστου κοντακιου στισ σκοπευτηκεσ καννεσ.
Επισης θεωρω οτι το σωστο κοντακι και η σωστη επωμιση ειναι περιπου το 80 τισ εκατο τισ επιτυχιασ αρα οσο και αν τελιωποιησουμε το υπολοιπο 20 τισ εκατο πιυ ειναοι υπολοιποι παραγοντεσ ειναι ανουσιο χωρισ κοντακθ και σωστη σκοπευση
Επισης θεωρω οτι το σωστο κοντακι και η σωστη επωμιση ειναι περιπου το 80 τισ εκατο τισ επιτυχιασ αρα οσο και αν τελιωποιησουμε το υπολοιπο 20 τισ εκατο πιυ ειναοι υπολοιποι παραγοντεσ ειναι ανουσιο χωρισ κοντακθ και σωστη σκοπευση
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
Beretta ιδιότροπα δεν έχω ξανασυναντήσει οπως και ουτε αλλες μαρκες.Ιδιοκτήτες όμως όπλων πολλούς.
Καποτε ημουν και εγω ενας απο αυτούς! Όποτε ερχόμουν απο το κυνήγι και δεν ειχα τα επιθυμητά αποτελέσματα εφτεαν μου οι κάννες και οι χαρτουτσιες.
Φέρτε το όπλο στα μετρά σας ,«διαβάστε» καλα τ΄οπλο σας, μην υπερβάλλετε χρησιμοποιώντας φυσίγγια με ισχυρές γομώσεις και θα με θυμηθείτε.

Καποτε ημουν και εγω ενας απο αυτούς! Όποτε ερχόμουν απο το κυνήγι και δεν ειχα τα επιθυμητά αποτελέσματα εφτεαν μου οι κάννες και οι χαρτουτσιες.
Φέρτε το όπλο στα μετρά σας ,«διαβάστε» καλα τ΄οπλο σας, μην υπερβάλλετε χρησιμοποιώντας φυσίγγια με ισχυρές γομώσεις και θα με θυμηθείτε.
- Breda Pegaso
Εδω καλοι σκοπευτες και κυνηγοι που ξερουν τι κανουν με 2-3 συνεχομενες αποτυχιες αρχιζουν και σκεφτουνται τι φταιει...
Το οπλο? το καντακι μηπως δεν ειναι ακριβως πανω μου? κλπ (και καποτε αλλαζουν και οπλο και κοντακι)
Ε φανταστειτε τι μπορει να σκεφτει ενας αρχαριος ή ενας που δεν καταλαμβενει τι κανει λαθος!
Θα φταινε ολα εκτος απο αυτον!!!
Επισης ενα πραμα που παρατηρω απο πολλους τελευταια ειναι τα κλειστα τσιοκ. Οταν καποιος ειναι καλος στη σκοπευση διακαιουται να βαλει 3-2 ας πουμε και να θελει να πεζει τα θηραματα των 30-40 μετρων. Οταν ενας ξεκινα το κυνηγι τωρα ή δεν γνωριζει οσπου φτανουν οι σκοπευτικες του δυνατοτητες και νομιζει οτι με το να βαλει κλειστα τσιοκ θα τα πεζει ολα και στα αναθεμα..τοτε ερκεται ενα θηραμα στα 15-20 μετρα και καλλικωνει το ή βαλει του κανενα περιφερειακο σκαι και λεει οτι δεν σκοτωνει το οπλο στα 15-20 μετρα!
Το οπλο? το καντακι μηπως δεν ειναι ακριβως πανω μου? κλπ (και καποτε αλλαζουν και οπλο και κοντακι)
Ε φανταστειτε τι μπορει να σκεφτει ενας αρχαριος ή ενας που δεν καταλαμβενει τι κανει λαθος!
Θα φταινε ολα εκτος απο αυτον!!!
Επισης ενα πραμα που παρατηρω απο πολλους τελευταια ειναι τα κλειστα τσιοκ. Οταν καποιος ειναι καλος στη σκοπευση διακαιουται να βαλει 3-2 ας πουμε και να θελει να πεζει τα θηραματα των 30-40 μετρων. Οταν ενας ξεκινα το κυνηγι τωρα ή δεν γνωριζει οσπου φτανουν οι σκοπευτικες του δυνατοτητες και νομιζει οτι με το να βαλει κλειστα τσιοκ θα τα πεζει ολα και στα αναθεμα..τοτε ερκεται ενα θηραμα στα 15-20 μετρα και καλλικωνει το ή βαλει του κανενα περιφερειακο σκαι και λεει οτι δεν σκοτωνει το οπλο στα 15-20 μετρα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- LOUIS SETTER
- Full Member
Oσο κρατησε ενας καφες μετριος κυπριακος , ενας φιλος που τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση για τις γνωσεις του , μου υπεδειξε οτι επωμιζω λαθος , και μετα απο 17 χρονια κυνηγιου και 5 χρονια σκοποβολης δεν ντρεπομαι να το πω οτι τα περιθωρια βελτιωσης ειναι ατελειωτα στον τομεα σκοπευσης. σε σημειο που μου ειπε ο φιλος οτι τα πουλια απο τα αριστερα προς τα δεξια με δυσκολευουν ενω απο δεξια προς αριστερα οχι, πραγμα που ειναι σωστο .virtualgreek έγραψε:Ωραίος ο Χάρης και ο HarrisLOUIS SETTER έγραψε:Mετα απο μια συνομιλια που ειχα με τον HARRIS SMITH ο οποιος ειναι ενας απο τους καλυτερους ελεγκτες καννων στην αγγλια αλλα και οπλουργος , μου αναφερε τα εξης :
Για τον πρώτο λόγο, οι δημοφιλής κατασκευαστηκές εταιρίες, έχουν σχεδόν εξαλείψη αυτό το πρόβλημα με την χρήση του monobloc και με τον παραλληλισμό των καννών πριν την επικόλλησή τους. Δεν επιτρέπουν λεκέδες στο βαρύ τους όνομα. Φτυνοεταιρίες και φτυνά όπλα πιθανών να έχουν τέτοια προβλήματα τα οποία καλύπτονται με την άγνοια των αγοραστών. Κάποιος γνώστης του θέματος δεν θα αγοράσει δευτεροκλασσάτο όπλο και κάποιος που έχει το ρευστό και δεν είναι γνώστης θα αγοράσει ένα ποιοτικό όπλο και δεν θα το καταλάβει.
Για το δεύτερο το οποίο είναι το πιο κοινό ένας έλεγχος στον πίνακα θα φανεί το πρόβλημα. Ευτηχώς η αγορά των τσοκ είναι εύκολη υπόθεση και φτυνή λύση.
Για το τρίτο πρόβλημα, έβγαλε η γλώσσα μου μαλλιά. Το λειόκαννο κυνηγετικό όπλο δεν έχει σκοπευτικά ή τηλεφακό όπως ένα ραβδωτό όπλο. Το μάτι σας είναι το σκοπευτικό. Και για να κάτσει το μάτι ακριβώς εκεί που πρέπει και να λειτουργήσει σαν σκοπευτικό για το όπλο σας, πρέπει το κοντάκι σας να είναι 80% σωστό και πάνω. Η μικρή διαφορά δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο διότι η ντουφεκιά δεν ρίχνει μονόβολο ή σφαίρα. Ρίχνει σφαιρίδια τα οποία έχουν κάποια διασπορά ανάλογα με την απόσταση του στόχου. Αυτή η διασπορά επιτρέπει μικρολαθάκια στην σκόπευση και μικροαποκλίσεις στο κοντάκι.
Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής
Οπως και να χει οι παραμετροι και ο τομεας σωστη κυνηγετικη σκοποβολη ειναι μια αιωνια μαθητεια. Αυτη ειναι η γνωμη μου .
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Rai
- Full Member
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΠΛΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΟΝΤΑΙ ?
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
BROWNING-WINCHISTER-FABARM-BREDA -SKB-MIROKU-GAMBA -SAINT ETIENE-ZABALA-FRANCH-BLAZER-LAURONA.
ΕΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΟΥΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ BERETTA......
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ CUSTOM MADE ?

ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ BERETTA ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ.
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
BROWNING-WINCHISTER-FABARM-BREDA -SKB-MIROKU-GAMBA -SAINT ETIENE-ZABALA-FRANCH-BLAZER-LAURONA.
ΕΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΟΥΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ BERETTA......

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ CUSTOM MADE ?

ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ BERETTA ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
1) Ποτε δεν καταλαβα γιατι συνκρινεται τους δισκους με τα πουλια, το δυσκο παιζουμεν τον με 24gr δλδ πρεπει να παω αυριο στην φασα με 24gr και που δεν θα πεφτουν οι φασες να λαλω μα οι δυσκοι εχτες επεφταν τι φτεει???
2)Το καθε οπλο εχει τες ιδιοτροπιες του, ποσες φορες παιζουμεν εμεις 1 χαρτουτσια και δεν καθεται πας το οπλο μας και του παρεα μας η ιδια χαρτουτσια την ιδια μερα να ειναι λουκουμι?
3)οταν ενα οπλο σε κανει να νιωσεις ανασφαλεια στην βολη σου λογο καπιον αποτηχιων τοτε μια σιγουρη βολη γινεται δυσκολη μονο και μονο λογω ψυχολογιας αφου δεν θα εχεις την ψυχολογια με το μερος σου!
4) δεν γινεται ολοι να λεμε να λεμε και να μην εχει το οπλο αλλα εμεις να φτεμαι, περσυ σας εβαζα τες φασες που επαιζα καθαρισμενες για να διαπιστοσεται και εσεις πως η βολη ηταν πανω στο πουλι ομως η διατριση σε αυτο ηταν ελαχιστη με αποτελεσμα το πουλι να επεφται ολοζωντανο, με 4-5 σκαγια σφινομενα στο στηθος του να πιγενει ακομα 20-30 μετρα να πεσει η να πεφτει επιτοπου γιατι ειχε σκαγια σε κεφαλι/φτερουγα και να ειναι ακομα ζωντανο!!!(ειχα καμει και δοκιμες το κοντακι ειναι 99% πανω μου, σε οπλουργο να το επερνα τοσο πανω μου δεν θα καταφερνε να το καμει)
Απλα τα beretta κατεμενα ειναι ιδιοτροπα οπλα σε αντιθεση με αλλα οπλα που στες 3 χαρτουτσιες οι 2 θα κατσουν στο οπλο αυτο θελει 10 χαρτουτσιες και μακαρι να εβρω 1 που να τερκαζει στο οπλο!

2)Το καθε οπλο εχει τες ιδιοτροπιες του, ποσες φορες παιζουμεν εμεις 1 χαρτουτσια και δεν καθεται πας το οπλο μας και του παρεα μας η ιδια χαρτουτσια την ιδια μερα να ειναι λουκουμι?
3)οταν ενα οπλο σε κανει να νιωσεις ανασφαλεια στην βολη σου λογο καπιον αποτηχιων τοτε μια σιγουρη βολη γινεται δυσκολη μονο και μονο λογω ψυχολογιας αφου δεν θα εχεις την ψυχολογια με το μερος σου!
4) δεν γινεται ολοι να λεμε να λεμε και να μην εχει το οπλο αλλα εμεις να φτεμαι, περσυ σας εβαζα τες φασες που επαιζα καθαρισμενες για να διαπιστοσεται και εσεις πως η βολη ηταν πανω στο πουλι ομως η διατριση σε αυτο ηταν ελαχιστη με αποτελεσμα το πουλι να επεφται ολοζωντανο, με 4-5 σκαγια σφινομενα στο στηθος του να πιγενει ακομα 20-30 μετρα να πεσει η να πεφτει επιτοπου γιατι ειχε σκαγια σε κεφαλι/φτερουγα και να ειναι ακομα ζωντανο!!!(ειχα καμει και δοκιμες το κοντακι ειναι 99% πανω μου, σε οπλουργο να το επερνα τοσο πανω μου δεν θα καταφερνε να το καμει)
Απλα τα beretta κατεμενα ειναι ιδιοτροπα οπλα σε αντιθεση με αλλα οπλα που στες 3 χαρτουτσιες οι 2 θα κατσουν στο οπλο αυτο θελει 10 χαρτουτσιες και μακαρι να εβρω 1 που να τερκαζει στο οπλο!