ΟΠΛΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ;

Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Re: ΟΠΛΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ;

Δημοσίευση από kanaris »

Breda Pegaso έγραψε:Προσωπικα ακουσα κατα καιρους αυτη την κουβεντα, αλλα δεν ξερω αν στεκει.

Υπαρχουν οπλα απο διαφορες μαρκες που θεωρουνται Β κατηγοριας;
Εχουν καποια μικροπροβληματα-ελαττωματα που δεν μπορεις να τα δεις με γυμνο ματι; και τα φερνουν στην Κυπρο πιο φτηνα και τα πουλουν χωρις να μας λενε τιποτε;;;

Επισης υπαρχουν επισημοι αντιπροσωποι και αλλοι που φερνουν καποια μαρκα. Πως γινεται να πωλουνται 2 ιδια μοντελα οπλων καινουργια με διαφορα 400-500 ευρω;;; Σε αυτη την περιπτωση ο επισημος αντιπροσωπος ειναι πιο ακριβος. Αλλα πως γινεται ο αλλος να το πουλα τοσο φτηνα;;; Τι δεν παει καλα;;;

Κατασκευαζονται σε αλλες χωρες με πιο χαμηλα κοστα;;;

εμενα μου ετυχε να βρω σε συγκεκριμενο μοντελλο διαφορα 1000(!!!!!) ναι χιλια ευρω πιο ακριβο τον αντιπροσωπο απο αλλον που πουλα διαφορες μαρκες.προβληματιστηκα αρκετα για πολυ καιρο. τελικα πηγα σε αλλο μοντελλο το οποιο ο αντιπροσωπος πουλουσε 500 ευρω πιο ακριβο και το πηρα απο αυτον. εδωσα παραπανω λεφτα και τελικα εντοπισα 2 διαφορες του ακριβοτερου που πηρα με το φθηνοτερο που δεν πηρα: πρωτον το ακριβοτερο εχει τελεια ξυλα σε σχεση με τα πολυ μετρια του φθηνου και η τταπατζια του ακριβου ειναι η συνηθισμενη που βρισκεις παντου για το συγκεκριμενο μοντελο ενω του φτηνου μονο στον συγκεκριμενο την ειδα. κατα τα αλλα το οπλο εγραφε τα ιδια
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

marios00apoel έγραψε:ΑΓΟΡΑΣΑ ΟΠΛΟ BERETTA ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΑΝΤΙ MADE IN ITALY ΟΠΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ CARP. USA ..
ΠΑΝΤΟΣ ΕΚΙΝΗΓΙΣΑ ΤΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΓΟ ΦΑΝΤΕΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΛΙΓΙ ΧΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΕ ΕΠΙΡΑΣΤΟ ΣΤΙΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΤΕΛΕΦΤΕΑ ΕΧΟΡΜΙΣΗ ΚΕ ΠΟΥ ΕΔΟΥΛΕΠΣΕ ΛΙΟ ΕΤΣΑΚΡΙΣΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΚΙ ΠΟΥ ΤΙ ΜΕΣΗ ΤΣΕ ΕΚΡΕΜΑΤΙΚΕ ΕΝ ΕΤΣΑΚΡΙΣΕ ΑΠΛΑ.. ΤΩΡΑ ΕΝ ΞΕΡΟ ΑΝ ΙΧΕ ΚΑΠΙΟ ΕΛΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕ ΕΤΙΧΕ ΠΑΝΟ ΜΟΥ
φιλε μου τι μοντελο ινε και απο που το αγορασεσ ,καινουργιο ι μεταχιρισμενο ?
Open mind for a different view.
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

τα οπλα β κατηγοριας ειναι πολυ συνηθισμενο φενομενο
συμφωνω ολα αυτα που ειπαν τα παιδια πιο πανω και οι επισιμοι και οι ανεπισιμοι αντιπρωσωποι κανουν πατεντες.
Ενα παραδειγμα ειναι οι αγορες πχ η Αγγλικη ειναι πιο αυστιρη και θα δειτε πιο προσεγμενα οπλα σε σχεση με εμας,Αν δειτε το πιο απλο παραδειγμα ενα ροσσικο baikal εμας εχουν κατι κοντακια σαν σανιδια και απο μετρα αστα να παν,ωταν πηγα εκυ κυνηγι και μου εδωσαν baikal ειχε ενα κοντακκι τελειο! προσφατα ειδα baikal της Αγγλιας δακατω με παλε τελιο κοντακι αρα?
τα browning ιαπωνιας γιατι καπια εχουν σφραγιδες βελγιου και καπια οχι? καπια γραφουν αυλο και καπια οχι? δεν νομιζετε οτι πεζετε χρηματικο κερδος? αν δεν περασουν απο βελγιο σιγουρα θα γλητοσουν χρημα..
ΕΓΩ ΣΤΡΑΩΝΩ ΤΖΑΙ ΠΟΥΛΩ....
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

marios00apoel έγραψε:ΑΓΟΡΑΣΑ ΟΠΛΟ BERETTA ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΑΝΤΙ MADE IN ITALY ΟΠΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ CARP. USA ..
ΠΑΝΤΟΣ ΕΚΙΝΗΓΙΣΑ ΤΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΓΟ ΦΑΝΤΕΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΛΙΓΙ ΧΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΕ ΕΠΙΡΑΣΤΟ ΣΤΙΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΤΕΛΕΦΤΕΑ ΕΧΟΡΜΙΣΗ ΚΕ ΠΟΥ ΕΔΟΥΛΕΠΣΕ ΛΙΟ ΕΤΣΑΚΡΙΣΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΚΙ ΠΟΥ ΤΙ ΜΕΣΗ ΤΣΕ ΕΚΡΕΜΑΤΙΚΕ ΕΝ ΕΤΣΑΚΡΙΣΕ ΑΠΛΑ.. ΤΩΡΑ ΕΝ ΞΕΡΟ ΑΝ ΙΧΕ ΚΑΠΙΟ ΕΛΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕ ΕΤΙΧΕ ΠΑΝΟ ΜΟΥ
Κάτσε μια στιγμή.
Το όπλο λέει συγκεκριμένα πάνω "Made in Carp. USA" ?

Η μήπως λέει "Beretta Acck. USA" ?

Και από περιέργεια τι μοντέλο είναι. Στείλε μου και πμ αν θέλεις και γράψε μου από που το πήρες.

Σάββας
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
ΝΙΚΟΣ.Χ
Full Member

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ.Χ »

φιλε σαββα εχο και εγο ενα βερετα 682Ε και φετος το επηρα για σερβης και το κοντακη ητα ραγισμενο ο οπλουργος μου ηπε οτι καπου το χτηπησα αλλα εγο δεν το χτηπισα το οπλο το πηρα καινουργιο.με προβλιματησαι αυτα που εγραψαι ο μαριος και κηταξα το οπλο και γραφη BERETA CORP ACCK MD αν ξερη κατη γραψαι εδο γιατη ενηξερο πολλα που του τα πμ και τα κοπιουτερ
ΝΙΚΟΣ.Χ
Full Member

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ.Χ »

απολογουμαι μεταξη του BERETA και CORP γραφη USA
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

ΝΙΚΟΣ.Χ έγραψε:φιλε σαββα εχο και εγο ενα βερετα 682Ε και φετος το επηρα για σερβης και το κοντακη ητα ραγισμενο ο οπλουργος μου ηπε οτι καπου το χτηπησα αλλα εγο δεν το χτηπισα το οπλο το πηρα καινουργιο.με προβλιματησαι αυτα που εγραψαι ο μαριος και κηταξα το οπλο και γραφη BERETA CORP ACCK MD αν ξερη κατη γραψαι εδο γιατη ενηξερο πολλα που του τα πμ και τα κοπιουτερ

Όσο αφορά τα σπασμένα κοντάκια, είναι πράγματα που συμβαίνουν. Εάν το προσέξετε ενγκαίρως είμαι σίγουρος ότι ο κάθε σωστός αντιπρόσωπος θα τακτοποιήσει το θέμα.

Για το θέμα της Beretta που γράφουν πάνω Beretta Corp Acck MD, εκεί είναι η κεντρική διεύθυνση της εταιρίας.
Είναι συντομογραφία για "Beretta Corporation" στην πόλη "Accokeek" στην πολιτεία του Maryland στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι μια μικρή πόλη που όμως είναι ζώνη ελεύθερου εμπορίου, όπως είναι το Dubai και όπως είναι και μια μικρή περιοχή στο Καλό Χωριό Λάρνακος. Ήταν μία στρατηγική κίνηση της Beretta για να μπορέσει να εισχωρήση δυναμικά στην Αμερικάνικη αγορά. Εάν δεν κάνω λάθος, αυτό έγινε το 1972 και ολοκληρώθηκε 2000. Εκεί είναι και το εργαστήριο της Beretta που επιδιορθώνει τα όπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσο αφορά εάν κατασκευάζονται όπλα σε άλλες χώρες πλήν της αναγραφόμενης χώρας, αυτό συμβαίνει σε πολλές εταιρίες. Διάφορα εξαρτήματα από μικρά ελατήρια μέχρι ολόκληρες κάννες κατασκευάζονται στο εξωτερικό και συναρμολογούντε στην αναγραφόμενη χώρα. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από εσάς γνωρίζετε ότι τα εξαρτήματα των Mercedez-Benz κατασκευάζονται στις Ινδίες και απλά συναρμολογούντε στην Γερμανία. Μόνο τα πανάκριβα της σειράς S κατασκευάζοντε εξολοκλήρου στην Γερμανία. Το ίδιο και με αρκετά Toyota. Κατασκευάζονται στην Τουρκία και συναρμολογούντε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σ. Μακρής
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

virtualgreek έγραψε:
ΝΙΚΟΣ.Χ έγραψε:φιλε σαββα εχο και εγο ενα βερετα 682Ε και φετος το επηρα για σερβης και το κοντακη ητα ραγισμενο ο οπλουργος μου ηπε οτι καπου το χτηπησα αλλα εγο δεν το χτηπισα το οπλο το πηρα καινουργιο.με προβλιματησαι αυτα που εγραψαι ο μαριος και κηταξα το οπλο και γραφη BERETA CORP ACCK MD αν ξερη κατη γραψαι εδο γιατη ενηξερο πολλα που του τα πμ και τα κοπιουτερ

Όσο αφορά τα σπασμένα κοντάκια, είναι πράγματα που συμβαίνουν. Εάν το προσέξετε ενγκαίρως είμαι σίγουρος ότι ο κάθε σωστός αντιπρόσωπος θα τακτοποιήσει το θέμα.

Για το θέμα της Beretta που γράφουν πάνω Beretta Corp Acck MD, εκεί είναι η κεντρική διεύθυνση της εταιρίας.
Είναι συντομογραφία για "Beretta Corporation" στην πόλη "Accokeek" στην πολιτεία του Maryland στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι μια μικρή πόλη που όμως είναι ζώνη ελεύθερου εμπορίου, όπως είναι το Dubai και όπως είναι και μια μικρή περιοχή στο Καλό Χωριό Λάρνακος. Ήταν μία στρατηγική κίνηση της Beretta για να μπορέσει να εισχωρήση δυναμικά στην Αμερικάνικη αγορά. Εάν δεν κάνω λάθος, αυτό έγινε το 1972 και ολοκληρώθηκε 2000. Εκεί είναι και το εργαστήριο της Beretta που επιδιορθώνει τα όπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσο αφορά εάν κατασκευάζονται όπλα σε άλλες χώρες πλήν της αναγραφόμενης χώρας, αυτό συμβαίνει σε πολλές εταιρίες. Διάφορα εξαρτήματα από μικρά ελατήρια μέχρι ολόκληρες κάννες κατασκευάζονται στο εξωτερικό και συναρμολογούντε στην αναγραφόμενη χώρα. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από εσάς γνωρίζετε ότι τα εξαρτήματα των Mercedez-Benz κατασκευάζονται στις Ινδίες και απλά συναρμολογούντε στην Γερμανία. Μόνο τα πανάκριβα της σειράς S κατασκευάζοντε εξολοκλήρου στην Γερμανία. Το ίδιο και με αρκετά Toyota. Κατασκευάζονται στην Τουρκία και συναρμολογούντε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σ. Μακρής
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Athos 1978 έγραψε:
virtualgreek έγραψε:

Σ. Μακρής
ΦΙΛΕ virtualgreek ΙΣΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ Mercedez-Benz ? ΦΙΛΙΚΑ ΑΘΩΣ.
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

[/quote]
ΦΙΛΕ virtualgreek ΙΣΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ Mercedez-Benz ? ΦΙΛΙΚΑ ΑΘΩΣ.[/quote]

Φίλε Άθω,
τώρα που το λες έχεις δίκαιο. Έκανα λάθος. ;)

Κατασκευάζονται στις πιο κάτω χώρες:
Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz

Besides its native Germany, Mercedes-Benz vehicles are also manufactured or assembled in:

Argentina (buses, trucks and the Sprinter van. The first Mercedes-Benz factory outside of Germany)[8]
Austria (G-Class)[9]
Bosnia and Herzegovina
Brazil[10] Manufacture the trucks, buses and the C-Class. Established in 1956. The A-Class (W168) was produced from 1999 to 2005 as well.
Canada
Egypt via Egyptian German Automotive Company
Hungary (construction of a new plant in the country announced on 18 June 2008, for the next generation A- and B-Class)[11][12]
India[13]
Indonesia[14]
Iran (Not since 2010[15])
Malaysia[16]
Mexico
Nigeria[17] (buses, trucks, utility motors and the Sprinter van)
Philippines
Russia (E-Class)
Spain, factory at Vitoria-Gasteiz, Mercedes-Benz Vito have been built there.
South Africa[18]
South Korea (Mercedes-Benz Musso and MB100 models manufactured by SsangYong Motor Company)
Thailand (assembly of C, E and S class vehicles by the Thonburi Group)[19]
Turkey[20]
United Kingdom—SLR sports car was built at the McLaren Technology Centre in Woking. Brackley, Northamptonshire, is home to the Mercedes Grand Prix factory, and Brixworth, Northamptonshire is the location of Mercedes-Benz HighPerformanceEngines
United States The Mercedes-Benz M-Class Sport Utility, the R-Class Sport Tourer, and the full-sized GL-Class Luxury Sport Utility Vehicle are all built at the Mercedes-Benz production facility near Tuscaloosa, Alabama.[21]
Vietnam Passenger cars and commercial vehicles. Established in 1995[22]
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”