MIROKU MK70 HUNTER GR.6

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Re: MIROKU MK70 HUNTER GR.6

Δημοσίευση από stelios25 »

γεεια σας παιδια σας χερετω καλα κυνηγια και ασφαλισμενα....εχω το miroku mk70 sporting 18.5....μεχρι τωρα υπολογιζω να εριξα περιπου 15 κασιες φυσσιγια δεν εχο αντιμετωπιση ουτε το παραμικρο προβλημα ειμαι υπερευχαριστημενος...απο ολες τισ πλευρες σκοτομα μεταλλα ξυλα..ειμαστε μια παρεα 5 ατομα που εχουμε ολοι miroku και δεν τα αλαζουμε με τπτ οχι πως τα υπολοιπα οπλα δεν ειναι καλα....και απο οσους ακουσα κανενος δεν υπηρξε προβλημα ποτε...φυσικα ειμαστε ολοι μακροχερειδες γιατι το κοντακι του Miroku einai πιο μακρυ απο τα υπολοιπα...και γενικα κρατουντα παραπανω ψηλοι μακροχερειδεσ....οσο για grade φιλε γνωμη μου ειναι αχρειαστο γιατι μιλαμε για διπλασια λεφτα...στο μελων αν αρρωστησεισ οπως ολοι μας στο φορουμ με ενα οπλο και ερκετεσου το δοκιμασες επεξες και ερωτευτης το τοτε να παεις και σε grade.... ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΡΩΣΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΡΙΘΜΟΥς ΜΑΚΑΡΟΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟς ΝΑ ΠΕΖΟΥΜΕ ΟΥΛΟΙ :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

682 έγραψε:
Laurona έγραψε:Συμφωνω με τα πιο πανω...αλλα να ρωτησω πρωτα...

Φιλε 682 γιατι θελεις να λλαξεις οπλο.Σου εκανε προβλημα το μπερεττα, η απλα θελεις να προσθεσεις ενα ακομη στην συλλογη σου?
γεια σε ολους...
ναι φιλε μου κανενα προβλημα ουσιαστικο αντιθετος πολυ ευχαριστιμενος απο το συγκεκριμενο οπλο με πολυ καλα αποτελεσματα!! το μονο που παρατηρισα ειναι οτι ισως ειναι λιγο πιο ευαλωτο στη σκουρια απο παλια μοντελλα μπερεττα! βασικα επειδη εχω βαρετο ηθελα και ενα για ολοημερο περπατητο γιαυτο παω σε κυνηγετικο μοντελο

Αυτος ειναι ο λογος που σε ρωτησα φιλε μου, που ειπε ο φιλος Λαγος πιο πανω, επειδη ειναι διαφορετικου προφιλ οπλα, κα ιεσυ θα θελεις ουσιαστηκα να συνδιαζεις και τα δυο.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
682
Full Member

Δημοσίευση από 682 »

Αυτος ειναι ο λογος που σε ρωτησα φιλε μου, που ειπε ο φιλος Λαγος πιο πανω, επειδη ειναι διαφορετικου προφιλ οπλα, κα ιεσυ θα θελεις ουσιαστηκα να συνδιαζεις και τα δυο.[/quote]
αντιλαμβανομαι τις διαφορες που εχει η καθε μαρκα αλλα βασικα εν θεμα συνηθειας πιστευω! και εννοειται πως αν δεν μ ερκεται 80% και πανω εν θα το πιασω!
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

682 έγραψε:Αυτος ειναι ο λογος που σε ρωτησα φιλε μου, που ειπε ο φιλος Λαγος πιο πανω, επειδη ειναι διαφορετικου προφιλ οπλα, κα ιεσυ θα θελεις ουσιαστηκα να συνδιαζεις και τα δυο.
αντιλαμβανομαι τις διαφορες που εχει η καθε μαρκα αλλα βασικα εν θεμα συνηθειας πιστευω! και εννοειται πως αν δεν μ ερκεται 80% και πανω εν θα το πιασω![/quote]
να δωσεις 3000 και να μην σου ερχεται 100%? εν γινετε.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

GiorgosT έγραψε:
682 έγραψε:Αυτος ειναι ο λογος που σε ρωτησα φιλε μου, που ειπε ο φιλος Λαγος πιο πανω, επειδη ειναι διαφορετικου προφιλ οπλα, κα ιεσυ θα θελεις ουσιαστηκα να συνδιαζεις και τα δυο.
αντιλαμβανομαι τις διαφορες που εχει η καθε μαρκα αλλα βασικα εν θεμα συνηθειας πιστευω! και εννοειται πως αν δεν μ ερκεται 80% και πανω εν θα το πιασω!
να δωσεις 3000 και να μην σου ερχεται 100%? εν γινετε.[/quote]
http://www.shootinguk.co.uk/guns/126769 ... eview.html
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”