FABARM η FAIR?

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: FABARM η FAIR?

Δημοσίευση από Pathfinder »

mouzouris έγραψε:Φίλε μου αν είναι για την παραλλαγή, κάνε το υφιστάμενο όπλο σου παραλλαγη. Κυκλοφορούν στο εμπόριο τελλες παραλλάγής ή φέρνεις μέσω του διαδικτίου μόνος σου. Αφού είδη το όπλο σου είναι με ρυθμιζόμενο κοντάκι και η ποιότητα του είναι κοντά στα άλλα που θες να αγοράσεις ίσως το σκεπτικό σου να αλλάξεις το όπλο σου να είναι λάθος, εκτός και αν έχεις κατι άλλο στα υπόψιν.
Φιλε Μουζουρη ενας απο τους λογους ειναι και η παραλλαγη. Δοκιμασα οτι τελλα κυκλοφορει στο παζαρι εφερα και απο εξωτερικο.Αντεχει 2-3 εξορμησεις και παει.Ακομα ενας λογος ειναι και το βαρος του που για μενα αρχισε και μου ερχοταν καπως βαρυ.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Κύριε Σάββα που εχάθηκες παρεπιπτόντος ; :D
Σημαντικό σίγουρα το βάρος, αν είναι για περπάτημα. Αν κυνηγάς καρτέρι περισσότερο υσχείουν αυτά που είπα πριν.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Σορρυ εξεχασα το μικρο σου και αλλαξα το ποστ μου ;):):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Φιλε με 1000 FAIR λογω αντιπροσωπου :!:
Αγορασα και απο τους δυο οπλο! Αν θελεις λεπτομερειες που θα σε πισουν περι τουτου τα λεμε και απο τηλεφωνου οποτε θελεις! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Pathfinder έγραψε:
Sergios έγραψε:Εγώ είχα fabarm το πρώτο μου όπλο το έδωσα γιατί ήταν 27αρι και bell choke η πρώτη κάννη polychoke η δεύτερη εν είχα την πολυτέλεια στις φασσες να βάλω πιο στενό τσοκ ειδικά στην πρώτη ντουφεκια οσο η δεύτερη του ήταν δηλητήριο....

Ο σύντροφος μου έχει το fair premiere 27αρι επίσης εν πολλά δυνατό όπλο συγκεντρωτικό δεν ξέρω γιατί αλλά βγάζει μιαν απίστευτη δύναμη η ντουφεκια του....

Εγώ θα ειμουν μεταξύ fair jubilee prestige και fabarm axis νομίζω εφκαλαν axis II
Η κουβεντα που μπαινω σε αυτην την διαδικασια ειναι λογω της παραλλαγης και "αλλαγης του θηραματος" που θα κυνηγω ;) :)
φίλε έχει έναν στην Λάρνακα που κάνει βαφές παραλλαγή σε διάφορους real tree camo χρωματισμούς αν θες να βρω το τηλ του να σου το πω νσ πάεις να δεις εν χάνεις κάτι
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: FABARM η FAIR?

Sergios έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Sergios έγραψε:Εγώ είχα fabarm το πρώτο μου όπλο το έδωσα γιατί ήταν 27αρι και bell choke η πρώτη κάννη polychoke η δεύτερη εν είχα την πολυτέλεια στις φασσες να βάλω πιο στενό τσοκ ειδικά στην πρώτη ντουφεκια οσο η δεύτερη του ήταν δηλητήριο....

Ο σύντροφος μου έχει το fair premiere 27αρι επίσης εν πολλά δυνατό όπλο συγκεντρωτικό δεν ξέρω γιατί αλλά βγάζει μιαν απίστευτη δύναμη η ντουφεκια του....

Εγώ θα ειμουν μεταξύ fair jubilee prestige και fabarm axis νομίζω εφκαλαν axis II
Η κουβεντα που μπαινω σε αυτην την διαδικασια ειναι λογω της παραλλαγης και "αλλαγης του θηραματος" που θα κυνηγω ;) :)
φίλε έχει έναν στην Λάρνακα που κάνει βαφές παραλλαγή σε διάφορους real tree camo χρωματισμούς αν θες να βρω το τηλ του να σου το πω νσ πάεις να δεις εν χάνεις κάτι
Σεργη θα το εκτιμουσα.

Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Φίλε αύριο θα σου το πω σε κάποια φάση εν κουμπάρος κάποιου φίλου μου επία και είδα μια δουλειά του ενα αεροβόλο και έδειξε μου όπλα που έκαμε εν πολλά ωραια αλλά οκ εν γούστα διαλέγεις σχέδιο και τη βάση του χρώματος που θελεις να το κάμεις...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: FABARM η FAIR?

Sergios έγραψε:Φίλε αύριο θα σου το πω σε κάποια φάση εν κουμπάρος κάποιου φίλου μου επία και είδα μια δουλειά του ενα αεροβόλο και έδειξε μου όπλα που έκαμε εν πολλά ωραια αλλά οκ εν γούστα διαλέγεις σχέδιο και τη βάση του χρώματος που θελεις να το κάμεις...
Η τεχνικη που χρησιμοποια ειναι με hydrographic film αν ξερεις?Μαθε το τηλεφωνο και θα μιλησω μαζι του

Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Sergios έγραψε:Φίλε αύριο θα σου το πω σε κάποια φάση εν κουμπάρος κάποιου φίλου μου επία και είδα μια δουλειά του ενα αεροβόλο και έδειξε μου όπλα που έκαμε εν πολλά ωραια αλλά οκ εν γούστα διαλέγεις σχέδιο και τη βάση του χρώματος που θελεις να το κάμεις...
Που εχαθηκες ρε Σεργη???Σεεεεργηηη???? εχεις π.μ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”