αποκολληση πλαινης ριγας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

αποκολληση πλαινης ριγας

Δημοσίευση από πανικος »

παιδια εχω ενα οπλο καβαλλουρι απο το 2002 και χθες ανακαλυψα οτι η πλαινη ριγα οπου βρισκετε μεταξη των καννων εχει αποκολλυθει μεχρι την μεση .ξερει καποιοσ πως επισκευαζετε και πωσ?αν δεν μπορω μονοσ θα ηθελα το τηλεφωνο καποιου καλου οπλουργου
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: αποκολληση πλαινης ριγας

Δημοσίευση από admin »

πανικος έγραψε:παιδια εχω ενα οπλο καβαλλουρι απο το 2002 και χθες ανακαλυψα οτι η πλαινη ριγα οπου βρισκετε μεταξη των καννων εχει αποκολλυθει μεχρι την μεση .ξερει καποιοσ πως επισκευαζετε και πωσ?αν δεν μπορω μονοσ θα ηθελα το τηλεφωνο καποιου καλου οπλουργου
Φίλε ασυζητητή πήγαινε σε οπλουργό , τι επαρχία είσαι?
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

admin έγραψε:
πανικος έγραψε:παιδια εχω ενα οπλο καβαλλουρι απο το 2002 και χθες ανακαλυψα οτι η πλαινη ριγα οπου βρισκετε μεταξη των καννων εχει αποκολλυθει μεχρι την μεση .ξερει καποιοσ πως επισκευαζετε και πωσ?αν δεν μπορω μονοσ θα ηθελα το τηλεφωνο καποιου καλου οπλουργου
αμμοχωστο ειμαι ,αν ξερεις κολιετε απλα με χημικα η πρεπει να βρασουν τισ καννες?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

FILE MOU LAMBROS LAMBROU STO DALI TEL:22521557--99351557 ANEPIFILAKTA INE I DOULIA TOU
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ALEXIS έγραψε:FILE MOU LAMBROS LAMBROU STO DALI TEL:22521557--99351557 ANEPIFILAKTA INE I DOULIA TOU
ευχαριστω νασαι καλα .
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

πανικος έγραψε:
admin έγραψε:
αμμοχωστο ειμαι ,αν ξερεις κολιετε απλα με χημικα η πρεπει να βρασουν τισ καννες?
Αμμόχωστο εν και ο Λάντος big hunter παραλίμνι , εξαρτάτε απο τα μέταλλα αλλά εκείνο το κομμάτι εκτός ότι παλανσάρει το όπλο επίσης παρέχει και ασφάλεια για αυτό πήγαινε να το φτιάξεις το συντομότερο για να αποφύγεις περισσότερη ζημιά
Προσέχουμε...για να έχουμε
ASE
Full Member

Δημοσίευση από ASE »

Γιωργος Λαντος 99428680.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”