αποκολληση πλαινης ριγας
- πανικος
αποκολληση πλαινης ριγας
παιδια εχω ενα οπλο καβαλλουρι απο το 2002 και χθες ανακαλυψα οτι η πλαινη ριγα οπου βρισκετε μεταξη των καννων εχει αποκολλυθει μεχρι την μεση .ξερει καποιοσ πως επισκευαζετε και πωσ?αν δεν μπορω μονοσ θα ηθελα το τηλεφωνο καποιου καλου οπλουργου
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: αποκολληση πλαινης ριγας
Φίλε ασυζητητή πήγαινε σε οπλουργό , τι επαρχία είσαι?πανικος έγραψε:παιδια εχω ενα οπλο καβαλλουρι απο το 2002 και χθες ανακαλυψα οτι η πλαινη ριγα οπου βρισκετε μεταξη των καννων εχει αποκολλυθει μεχρι την μεση .ξερει καποιοσ πως επισκευαζετε και πωσ?αν δεν μπορω μονοσ θα ηθελα το τηλεφωνο καποιου καλου οπλουργου
Προσέχουμε...για να έχουμε
- πανικος
αμμοχωστο ειμαι ,αν ξερεις κολιετε απλα με χημικα η πρεπει να βρασουν τισ καννες?admin έγραψε:Φίλε ασυζητητή πήγαινε σε οπλουργό , τι επαρχία είσαι?πανικος έγραψε:παιδια εχω ενα οπλο καβαλλουρι απο το 2002 και χθες ανακαλυψα οτι η πλαινη ριγα οπου βρισκετε μεταξη των καννων εχει αποκολλυθει μεχρι την μεση .ξερει καποιοσ πως επισκευαζετε και πωσ?αν δεν μπορω μονοσ θα ηθελα το τηλεφωνο καποιου καλου οπλουργου
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
FILE MOU LAMBROS LAMBROU STO DALI TEL:22521557--99351557 ANEPIFILAKTA INE I DOULIA TOU
- πανικος
ευχαριστω νασαι καλα .ALEXIS έγραψε:FILE MOU LAMBROS LAMBROU STO DALI TEL:22521557--99351557 ANEPIFILAKTA INE I DOULIA TOU
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αμμόχωστο εν και ο Λάντος big hunter παραλίμνι , εξαρτάτε απο τα μέταλλα αλλά εκείνο το κομμάτι εκτός ότι παλανσάρει το όπλο επίσης παρέχει και ασφάλεια για αυτό πήγαινε να το φτιάξεις το συντομότερο για να αποφύγεις περισσότερη ζημιάπανικος έγραψε:αμμοχωστο ειμαι ,αν ξερεις κολιετε απλα με χημικα η πρεπει να βρασουν τισ καννες?admin έγραψε:Φίλε ασυζητητή πήγαινε σε οπλουργό , τι επαρχία είσαι?πανικος έγραψε:παιδια εχω ενα οπλο καβαλλουρι απο το 2002 και χθες ανακαλυψα οτι η πλαινη ριγα οπου βρισκετε μεταξη των καννων εχει αποκολλυθει μεχρι την μεση .ξερει καποιοσ πως επισκευαζετε και πωσ?αν δεν μπορω μονοσ θα ηθελα το τηλεφωνο καποιου καλου οπλουργου
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Γιωργος Λαντος 99428680.