σκοπευτήριο και κυνήγι καμια σχέση φιλε στο σκοπευτήριο ο ντούσκος είναι γενικά εύκολος μετά και ένα σκάει τον σπάει τον λαγό η την πέρδικα με ένα δύσκολα θα την καρπωθείςkanaris έγραψε:σωστος! επισης να πω το εξης: δεν γινεται να δοκιμαζουμε φυσιγγια και τσιοκ π.χ. στο σκοπευτηριο λατσιων και μετα να κυνηγαμε π.χ. πανω στην μουττη της μαδαρης περιμενοντας ιδια βλητικα αποτελεσματα!Breda Pegaso έγραψε:Φιλε μου εγω το ξαναλεω. Σωστα συμπερασματα ο καθε ενας βγαζει οταν κανει μονος του δικες του δοκιμες με το οπλο του. Οπως ξανειπαμε υπαρχει ταππα που εχει το ιδιο ανοιγμα με πιστονι... Απλα μεσα απο τις δοκιμες θα βρεις εκεινο που σε ικανοποια. Π.χ. Εγω μου αρεσει το 5 τσιοκ με πιστονι ή και με αποσπωμενο πατο για πιο μακρινες βολες. Αλλος μπορει να προτιμα το 4 τσιοκ με ταππα.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ?
Re: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ?
- kanaris
- Full Member
- Δημοσιεύσεις: 808
- Εγγραφή: 02 Ιαν 2012, 21:56
Re: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ?
οχι φιλε δεν καταλαβες νομιζω. το σκοπευτηριο το ανεφερα ως χωρο δοκιμων σε χαρτονια κλπ. καμοια σχεση με δισκους. για παραδειγμα ειναι γνωστο οτι ενα ανοιγμα ντουφεκιας π.χ. 65 εκ στην παραλια 0 μετρα υψομετρο, με τα ιδια δεδομενα στα 1000 μετρα υψομετρο, θα ειναι αρκετα πιο κλειστη-δεν θυμαμαι ποσοsotiris NIKOLAOU έγραψε:σκοπευτήριο και κυνήγι καμια σχέση φιλε στο σκοπευτήριο ο ντούσκος είναι γενικά εύκολος μετά και ένα σκάει τον σπάει τον λαγό η την πέρδικα με ένα δύσκολα θα την καρπωθείςkanaris έγραψε:σωστος! επισης να πω το εξης: δεν γινεται να δοκιμαζουμε φυσιγγια και τσιοκ π.χ. στο σκοπευτηριο λατσιων και μετα να κυνηγαμε π.χ. πανω στην μουττη της μαδαρης περιμενοντας ιδια βλητικα αποτελεσματα!Breda Pegaso έγραψε:Φιλε μου εγω το ξαναλεω. Σωστα συμπερασματα ο καθε ενας βγαζει οταν κανει μονος του δικες του δοκιμες με το οπλο του. Οπως ξανειπαμε υπαρχει ταππα που εχει το ιδιο ανοιγμα με πιστονι... Απλα μεσα απο τις δοκιμες θα βρεις εκεινο που σε ικανοποια. Π.χ. Εγω μου αρεσει το 5 τσιοκ με πιστονι ή και με αποσπωμενο πατο για πιο μακρινες βολες. Αλλος μπορει να προτιμα το 4 τσιοκ με ταππα.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Re: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ?
φιλε δεν έχω κάνει δοκιμες εγώ κρίνω τα φυσίγγια με το ποσα θήραμα πήρα όταν ήταν πάνω τους αν ήταν ακαριαίος η όχι μονο από εδώ έχω κριτήριο για τα φυσίγγια καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι και ο αρμόδιος
- kanaris
- Full Member
- Δημοσιεύσεις: 808
- Εγγραφή: 02 Ιαν 2012, 21:56
Re: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ?
ενταξει. απλα σου διευκρινησα με πιο σκεπτικο εγραψα πριν. νομιζω ο τροπος που κρινεις την αποτελεσματικοτητα των φυσιγγιων σου ειναι ο καλυτερος (σοβαρα το λεω). γλυτωνεις και τις ωρες σου να δοκιμαζεις χιλια διαφορετικα πραγματα. καλη συνεχεια!sotiris NIKOLAOU έγραψε:φιλε δεν έχω κάνει δοκιμες εγώ κρίνω τα φυσίγγια με το ποσα θήραμα πήρα όταν ήταν πάνω τους αν ήταν ακαριαίος η όχι μονο από εδώ έχω κριτήριο για τα φυσίγγια καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι και ο αρμόδιος
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!