ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑΚΙ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Alfa33s16v
Full Member

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑΚΙ

Δημοσίευση από Alfa33s16v »

Γεια σας φιλοι,
Πριν περιπου 8 μηνες αγορασα ενα beretta s687 απο εναν οπλοθργο στην Λευκωσια και μου εβαλε pad για να μου το μακρινει και να ερθει στα μετρα μου. Πριν λιγες μερες συζητουσα με ενα φιλο και μου ειπε να παο σε εναν στην Αγλατζια ο οποιος βλεπει το κοντακι του οπλου σου και το φερνει στα μετρα σου δινοντας κλιση στο κοντακι βαζοντας το στον ατμο.
Επια και εγω για να δω τι θα μου πει. καταρχην ειμαι δεξιοχειρας και απο τι μου ειπε το κοντακι του οπλου μου εχει ελαφρος μια κλιση στα αριστερα. αλλα επειδη εχω λεπτο προσοπο δεν ειναι τοσο χαλια. ειδε και το pad που μου ειχε βαλει ο προιοθμενοσ και μου πε οτι ειναι μακρι μου το οπλο και στην πορεια μου εκανε διαφορεσ δοκιμες επομιζοντας πανω του και μου μου ειπε οτι πρεπει να διορθοθει καπια μιλιμετρα στο αριστερα- δεξια και καπια στο πανω- κατω.
πια ειναι η συμβουλη σας για να κανω? και ειναι δυνατον να υπολογιζουν τα μιλιμετρα με το ματι εχοντας θεμα πιο μακρι pad απο το κανονικο? μου ζητισε 70 ευρο για την δουλια που θα εκανε και του ειπα να το σκεφτω.
Αν ξερετε κανεναν καλο που τα κανει και με μηχανιματα ακομη καλητερα θα με βοηθησετε
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
nature
Full Member

Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑΚΙ

Δημοσίευση από nature »

Γεια σου φίλε

Στο forum υπάρχει το μέλος virtualgreek που κατέχει το θέμα εκ βάθος. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί του για να σε βοηθήσει. Σε πρώτη φάση πάντως το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι μηχανήματα.

Καλό είναι να ψάξεις (στο google έχει πολλή πράγμα και στα ελληνικά) και να διαβάσεις τα βασικά περί κοντακιού, κλίσεων κτλ που εντελώς φιλικά έπρεπε να τα γνώριζες ήδη σαν κάτοχός πυροβόλου όπλου.

Γεια χαρά
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

nature έγραψε:Γεια σου φίλε

Στο forum υπάρχει το μέλος virtualgreek που κατέχει το θέμα εκ βάθος. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί του για να σε βοηθήσει. Σε πρώτη φάση πάντως το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι μηχανήματα.
Γεια χαρά

Καλά να μου κάνετε!

Φίλε Alfa3316v,

στείλε μου προσωπικό μήνυμα για να δούμε πότε ταιριάζουν οι ώρες μας για να σε βοηθήσω.

Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

:D
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

virtualgreek έγραψε:

Γεια χαρά
Καλά να μου κάνετε!

Σ. Μακρής
:lol: :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

'petros' έγραψε:
virtualgreek έγραψε:

Γεια χαρά
Καλά να μου κάνετε!

Σ. Μακρής
:lol: :lol: :lol:
Πέτρο μην γελάς. Θα έρθεις και εσύ την ίδια μέρα!
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Δεν εχει προβλημα κανονιστε την μερα & ωρα και θα ειμαι εκει :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

virtualgreek έγραψε:

Γεια χαρά

Καλά να μου κάνετε!

Φίλε Alfa3316v,

στείλε μου προσωπικό μήνυμα για να δούμε πότε ταιριάζουν οι ώρες μας για να σε βοηθήσω.

Σ. Μακρής

Σαββα,
Το σεμιναριο εν Λεμεσο που εννα γινει? :D (Μοναγρι, Αρμενοχωρι)
Αν νε , καμεμου μιαν κρατηση ;)
Άβαταρ μέλους
Alfa33s16v
Full Member

Δημοσίευση από Alfa33s16v »

Επιασαμε πολλη πελατια τελικα!!!! :P :P :P
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

[/quote]

Σαββα,
Το σεμιναριο εν Λεμεσο που εννα γινει? :D (Μοναγρι, Αρμενοχωρι)
Αν νε , καμεμου μιαν κρατηση ;)[/quote]

Αρμενοχώρι και πολύ πρωί για να προλάβουμε πριν έρθουν οι σκοπευτές/κυνηγοί. Συνηθίζεται τέτοια εποχή να διοργανωνουν φιλικούς σκοπευτικούς αγώνες κυνηγετικών συλλόγων κλπ.

Θα μιλήσουμε με πμ. εντός της εβδομάδας

Σ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”