Γειά σας κοπέλια. Και εγώ καινούργιος στην παρέα.
Μετά από αρκετή έρευνα και την βοήθεια του Forum σας αποφάσισα να αγοράσω το εν λόγω όπλο: Browning B725.
Θα ήθελα όμως να ξέρω τις βασικές διαφορές των 2 μοντέλων Hunter 1 και Sporter S1. Κατά την έρευνα μου στο διαδίκτυο βρήκα ότι προτιμάται το Sporter. Η διαφορά στην τιμή των 2 μοντέλων, απ' ότι είδα, είναι σχεδόν ασήμαντη. Εσείς τι προτείνετε?
Επίσης σχετικά με το μήκος των καννών βρήκα ότι το όπλο αυτό βγαίνει σε 28" και 30" για το Hunter και την προσθήκη των 32" για το Sporter. Ποιό είναι το ιδανικότερο πιστεύετε?
B725 Hunter 1 - Sporter S1
- 682 GOLD E
- Full Member
Re: B725 Hunter 1 - Sporter S1
λογικα η κυρια διαφορα τους ειναι οι διαστασεις του κοντακιου και το βαρος τους φιλε!!
-
- Full Member
συναδελφε οι διαφορες ειναι: η πιο πλατεια ριγα στο sporter και η πλαινη αεριζωμενη, η πουζα στο πιστολε που εχει το sporter κοντακι και τα 100 περιπου γραμμαρια βαρος διαφορα πιο βαρετο το sporter. το σκαλισμα του κυνηγετικου ειναι μια εμφανεστατη εξωτερικη διαφορα εμφανισης. νομιζω αυτα.
- Gi0rgos7
- Full Member
Ουσιαστικά δηλαδή οι διαφορές είναι "χρηστικές" - αν αναλογιστούμε το βάρος και το πλάτος της ρίγας?
- Gi0rgos7
- Full Member
Εχρησιμοποιήσε κάποιος από την παρέα το συγκεκριμένο όπλο? Μήπως έχουμε εμπειρίες με τα φυσίγγια του? Είναι ιδιότροπο?