thanos1981k έγραψε:chrysanthos έγραψε:Πες μας θανο πως σου φαινεται κατασκευαστικα αυτο το οπλο, το εχεις καθολου δοκιμασει?
ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΦΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΠΛΟ ΔΙΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΡΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΡΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΥΛΟ 18,4.ΜΕ 33 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ - 34ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΟΥ
καλησπερα παιδια! χωρις να θελω να αδικησω κανεναν ουτε και να το παιξω ξερολας θα σας πω τα εξης με πάσα ειλικρινια: το συγκεκριμενο οπλο το εχω και εγω. το πηρα εξ αναγκης διοτι το κωλοfabarm που ειχα με απογοητευσε πληρως (εφυγε η σκανδαλη εν ωρα φοβερου απογευματινου περασματος τσιχλας). το πηρα πολιτσιοκ, 28'', με απλους ετζιεκτορες, δυσκανδαλο, με αυλους 18,4 κ.λ.π. με βασανησε ενα χρονο ψαχνοντας φυσιγγια, τσιοκ κλπ. ειλικρινα βαρεθηκα να με ακουω! τελικα πητα ενα beretta 687 φυσικα σε πολλαπλασια τιμη απο το baikal αλλα ελυσα τα προβληματα μου ολα. και εξηγουμαι: δεν γερνουν συνεχεια οι καννες προς τα νατω οταν το κρατω με αποτελεσμα να θελω επιδεσμο στον καρπο του χεριου που κρατα το παρακοντακκο, ουτε χτυπα 1,5 μετρο πιο ψηλα οπως το fabarm, ουτε νομιζεις οτι κουβαλας μαγκουρα σαν το baikal. ουτε πεφτουν τα θηραματα και να συνερχοντε απο το σιοκ και να τρεχουν σαν το baikal ουτε ουτε ουτε χιλια αλλα πραγματα. ποτε μου δεν καταλαβα πληρως την εκφραση " για τα λεφτα του ειναι αριστο". δαλαδη ειναι ξεκαθαρο οτι θα αποδοσει το ελαχιστο γιατι ειναι ισως το φθηνοτερο? δεν ξερω! δεν εχω κανενα συμφερον απλα λεω τι ειδα. κρατας ενα beretta τελεια ζυγισμενο, τα περισσοτερα φυσιγγια του ταιριαζουν, βλεπεις τα χαρτονια με τις δοκιμες σε σταθερο στοχο για τις κατανομες και χαιρεσαι και πανω απο ολα ξερεις η καλυτερα νιωθεις την ωρα που πατας τη σκανδαλη και το θηραμα συνεχιζει την πορεια του οτι εφτεγες εσυ που ειτε εφνιδιαστηκες, ειτε βιαστηκες ειτε δεν σημαδεψες σωστα και γι αυτο απετυχες. ουτε τα φυσιγγια, οιυτε η υγρασια ουτε η ξηρασια ουτε ο νοτιοανατολικοδυτικος ανεμος εφτεξε αλλα εσυ. ετσι προσπαθεις να γινεις ικανοτερος. αυτα ειχα να πω και επαναλαμβανω οτι δεν εχω κανενα μα κανενα συφερον απο ολο αυτο. απλα ειπα τι επαθα και τι εμαθα!