Miroku mk10 (από διάσπαση)
-
- Full Member
Re: Miroku mk10 (από διάσπαση)
Αυτό είναι το ΜΚ10 special?
- Athos 1978
- Full Member
2200 ευρωbrowning9 έγραψε:φιλε Αtho το grade 3 μηπως ξερεις τι τιμη εχει?
Open mind for a different view.
-
- Full Member
ευχαριστω ρε φιλε πολλα για τες πληροφοριες 

- Athos 1978
- Full Member
Special ? μαλον ordinary ειναιCostas_ έγραψε:Αυτό είναι το ΜΚ10 special?

-
- Full Member
Φίλε Αθω,
Τι είδος τσοκς έχει? Teague? Briley thin wall??
- Athos 1978
- Full Member
Φιλε costa ειλικρινα δεν εχω ιδεα πος τα λενε τα original που εχει πανο το οπλο , ειναι μαυρα invector +Costas_ έγραψε:Φίλε Αθω,

-
- Full Member
Οκ - τα ΜΚ10 βγαίνουν με 2 είδη τσοκ. Το ένα είδος είναι αυτά στην φωτογραφία σου, το κλασσικό invector + και το άλλο είδος τα Briley Thin Wall. Η διαφορά των δύο είναι ότι τα Briley είναι πολυ πιο λεπτά και πιο μακριά - κάτι όπως τα τσοκς που βρισκεις σήμερα στο Browning 725 - Invector DS.
Τα ΜΚ10 με τα Briley Thin Wall chokes μόνο Briley Thin wall μπορείς να βάλεις πάνω. Γύρω στο 2003 έφερε μια παρτίδα καμμιά 10ριά ο Φρίξος και μετά ήρθαν και από άλλους εμπόρους ακόμα 5-10 στο σύνολο.
Μετά βγήκε το επόμενο μοντέλο (ή το European) έχω κάποια κενά εδώ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει) με τα invector+ chokes.
Το ΜΚ10 είναι πολύ διαδεδομένο στην Αυστραλία.
Εγώ έχω ένα απο τα 10 που έφερε τότε ο Φρίξος, με τα Briley Thin Wall. Πιστεύω ότι σπάνια βρίσκεις όπλο τόσο καλά ισοζυγισμένο και με μηδενικό λάκτισμα και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φυσίγγια!
Τα ΜΚ10 με τα Briley Thin Wall chokes μόνο Briley Thin wall μπορείς να βάλεις πάνω. Γύρω στο 2003 έφερε μια παρτίδα καμμιά 10ριά ο Φρίξος και μετά ήρθαν και από άλλους εμπόρους ακόμα 5-10 στο σύνολο.
Μετά βγήκε το επόμενο μοντέλο (ή το European) έχω κάποια κενά εδώ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει) με τα invector+ chokes.
Το ΜΚ10 είναι πολύ διαδεδομένο στην Αυστραλία.
Εγώ έχω ένα απο τα 10 που έφερε τότε ο Φρίξος, με τα Briley Thin Wall. Πιστεύω ότι σπάνια βρίσκεις όπλο τόσο καλά ισοζυγισμένο και με μηδενικό λάκτισμα και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φυσίγγια!