Browning Citori

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: Browning Citori

Δημοσίευση από virtualgreek »

Askas86 έγραψε:Γεια σου φίλε Μακρή,
Θα ήθελα τη γνώμη σου για το Miroku Mk10,τελικά οι κάννες του συγκεκριμένου όπλου είναι Vector Pro;
Φίλε Askas86,

τα καινούργια Miroku MK-10 φέρουν τις νέες κάννες Vector Pro.

Προσοχή όμως διότι είναι πιθανών να υπάρχουν παλιά αποθέματα με τις παλιές κάννες

Κοίταξε τις κάννες στο φως και εάν δυσκολεύεσαι να διακρίνεις το σημείο που τελειώνουν οι θαλάμες και αρχίζει ο αυλός (γνωστό ώς κώννος προσαρμογής) τότε είναι Vector Pro. Εάν όμως διακρίνεις μια στένωση της κάννης στο σημείο που τελειώνουν οι θαλάμες και αρχίζει ο αυλός τότε δεν είναι Vector Pro.

Είμαι σίγουρος ότι εάν το αναφέρεις στον αντιπρόσωπο θα σου το υποδείξη με ευχαρίστηση.

Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Askas86
Full Member

Δημοσίευση από Askas86 »

virtualgreek έγραψε:
Θα ήθελα τη γνώμη σου για το Miroku Mk10,τελικά οι κάννες του συγκεκριμένου όπλου είναι Vector Pro;
Φίλε Askas86,

Προσοχή όμως διότι είναι πιθανών να υπάρχουν παλιά αποθέματα με τις παλιές κάννες

Κοίταξε τις κάννες στο φως και εάν δυσκολεύεσαι να διακρίνεις το σημείο που τελειώνουν οι θαλάμες και αρχίζει ο αυλός (γνωστό ώς κώννος προσαρμογής) τότε είναι Vector Pro. Εάν όμως διακρίνεις μια στένωση της κάννης στο σημείο που τελειώνουν οι θαλάμες και αρχίζει ο αυλός τότε δεν είναι Vector Pro.

Είμαι σίγουρος ότι εάν το αναφέρεις στον αντιπρόσωπο θα σου το υποδείξη με ευχαρίστηση.

Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής
Έυχαριστω πολύ φίλε Μακρή για τις πληροφορίες.
Askas86
Full Member

Δημοσίευση από Askas86 »

Askas86 έγραψε:
virtualgreek έγραψε:
Φίλε Askas86,

Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής
Έυχαριστω πολύ φίλε Μακρή για τις πληροφορίες.
Καλησπέρα
Πήγα στο Φρίξο και το είδα δεν διακρείνω το σήμειο που τελειώνουν οι θαλάμες και αρχίζει ο αυλός, ρώτισα και μου είπε ότι είναι Vector Pro οι κάννες. Διαπίστωσα επίσης ότι δεν είναι 3" το όπλο είναι 2 3/4".
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Δώσε μέσα άφοβα!
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Askas86
Full Member

Δημοσίευση από Askas86 »

virtualgreek έγραψε:Δώσε μέσα άφοβα!
Καλησπέρα φίλε Μακρή
Θέλω να μου πείς τη γνώμη σου για τα Diamond Grade Choke Tubes αν σου είναι έυκολο. Ψάχνω να αγοράσω choke για το MK 10.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”