Φιλε Σαββα καλημερα
για το πιο κατω οπλο μπορεις να μου δωσεις περετερω πληροφοριες (χρονολογια, χωρα προελευσης ....)?
Το παρακοντακο ειναι ενσωματομενο με τις καννες δηλ το οπλο σπαζει σε 2 κομματια
Ειναι διπλοσκανδαλο
αυλοι 18.4 και οι δυο
Εχει σταθερα τσοκ 5-3
Εχει 1 συμβολο τριγωνο με 1 'Τ' στο κυκλο μεσα στο τριγωνο (ΤΟΖ πιστευω)
Το ενδιαφερον με αυτο το οπλο ειναι οτι κτυπα και μακρυα και εχει τελειο σκοτωμα στα θηραματα
Τα Φυσιγγια που χρησημοποιουμε μας συμβουλεψαν να ειναι το πολλυ μεχρι 32-33.5γραμμαρια πιο πανω θα δημιουργηθει προβλημα στο μηχανισμο οπως και επαθε στις αρχες
Αν ξερει και καποιος αλλος πληροφοριες ευχαριστως να μου πει
Ευχαριστω
TOZ
- virtualgreek
- Moderator
Re: TOZ
Όντως το σήμα με το 'Τ' στην μέση είναι το λογότυπο της Ρώσσικης εταιρίας ΤΟΖ.'petros' έγραψε:Φιλε Σαββα καλημερα
για το πιο κατω οπλο μπορεις να μου δωσεις περετερω πληροφοριες (χρονολογια, χωρα προελευσης ....)?
Το παρακοντακο ειναι ενσωματομενο με τις καννες δηλ το οπλο σπαζει σε 2 κομματια
Ειναι διπλοσκανδαλο
αυλοι 18.4 και οι δυο
Εχει σταθερα τσοκ 5-3
Εχει 1 συμβολο τριγωνο με 1 'Τ' στο κυκλο μεσα στο τριγωνο (ΤΟΖ πιστευω)
Το ενδιαφερον με αυτο το οπλο ειναι οτι κτυπα και μακρυα και εχει τελειο σκοτωμα στα θηραματα
Τα Φυσιγγια που χρησημοποιουμε μας συμβουλεψαν να ειναι το πολλυ μεχρι 32-33.5γραμμαρια πιο πανω θα δημιουργηθει προβλημα στο μηχανισμο οπως και επαθε στις αρχες
Αν ξερει και καποιος αλλος πληροφοριες ευχαριστως να μου πει
Ευχαριστω
Ελαφρά όπλα και διαχρονικά.
Με αυλούς 18.4 δεν θα έλεγα ότι θα είχες πρόβλημα να ρίξεις μέχρι 36 γραμμάρια. Δεν μου γράφεις το μήκος των θαλαμών αλλά εάν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν 70 χιλ. οπόταν δεν μπορείς να κτυπάς φυσίγγια Magnum. Τώρα για το πρόβλημα που σου παρουσίασε εικάζω ότι ίσως να ήταν μεμονομένη περίπτωση.
Διόρθωσε με εάν κάνω λάθος αλλά από την φώτο φαίνεται ότι είναι το μοντέλο 34.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
ρε φιλε τουτα τα οπλα εν πολλα καλα αλλα οπος παντα ο κοσμος αποφευγει τα για πιο χληδατες μαρκες με ψευτικα στολιδια
οσοι εχουν τετια οπλα δεν τα αλαζουν,παλια τα εφερνε και ενας ροσσος στη λευκωσια lucky bird καταστημα
μετα εφερνεν τα ο k and a στην ξυλοτυμβου,τωρα εν βρισκεις και πραγματικα εχει αρκετους που γιρεφκουν
εχω φιλους που εχουν 3-4 ατομα ολοι καλα λογια εχουν να πουν και απο τιμη? 300 λιρες καινουρια ηταν.
ειναι πιο ελαφρια απο τα μπαικαλ
http://www.tulatoz.ru/en/toz34.html
η ιστοσελιδα τους
οσοι εχουν τετια οπλα δεν τα αλαζουν,παλια τα εφερνε και ενας ροσσος στη λευκωσια lucky bird καταστημα
μετα εφερνεν τα ο k and a στην ξυλοτυμβου,τωρα εν βρισκεις και πραγματικα εχει αρκετους που γιρεφκουν
εχω φιλους που εχουν 3-4 ατομα ολοι καλα λογια εχουν να πουν και απο τιμη? 300 λιρες καινουρια ηταν.
ειναι πιο ελαφρια απο τα μπαικαλ
http://www.tulatoz.ru/en/toz34.html
η ιστοσελιδα τους
-
- Full Member
εχω και εγω ενα στη κατοχη μου. Δεν το χρησιμοποιω γιατι φοβαμαι να μεν το χταρω εχει σκαλισμα στο κοντακη και στο παρακοντακο καθως και αραβουργιματα στις ταπατζιες. Γνωριζω οτι με βαση την χρονολογια που ειναι κατασκευασμενα καποια σπαζουν στα δυο με κουμπι και αλλα με μηχανισμο πιεσης(τραβας ταυτοχρονα τις σκανδαλες).
- 'petros'
Ναι ειναι το ΤΟΖ-34 28'' και το αγορασαμε 250 ευρω πριν 3 χρονια.Ορισμενα καινουργια οπλα της ΤΟΖ ειναι περιπου 800 ευρω σημερα απο οτι ειδα σε καποιο περιοδικο
Εχω βρει και αλλα οπλα ''νεας γενιας'' σε τιμες ευκαιριας και τα προτινα στον αδελφο μου αλλα δεν το αλλαζει
Εχω βρει και αλλα οπλα ''νεας γενιας'' σε τιμες ευκαιριας και τα προτινα στον αδελφο μου αλλα δεν το αλλαζει
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»