Ο ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΣΑΡΑ ΦΙΛΕ . ΕΓΩ ΕΧΩ 4 ΟΠΛΑ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΝ ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ . ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΣΩ 2 ΠΠΑΛΙΕΣNikos έγραψε:Και το αποτέλεσμα;;;
Επειδη δεν θέλω να καταστρέψω το όπλο... χρειάζομαι άλλο κυνηγετικό όπλο για τον απλούστατο λόγω ότι αυτό που μου "πουλησαν" ειναι καθαρό sporting και όπως μου είπαν τα κοντάκια τους έχουν μια ιδιομορφία πανω στο ύψος...
Beretta - Browning - μετρημα κοντακιου
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: Beretta - Browning - μετρημα κοντακιου
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TRAP, LOΓO KONTAKIOY.LOUIS SETTER έγραψε:Ο ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΣΑΡΑ ΦΙΛΕ . ΕΓΩ ΕΧΩ 4 ΟΠΛΑ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΝ ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ . ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΣΩ 2 ΠΠΑΛΙΕΣNikos έγραψε:Και το αποτέλεσμα;;;
Επειδη δεν θέλω να καταστρέψω το όπλο... χρειάζομαι άλλο κυνηγετικό όπλο για τον απλούστατο λόγω ότι αυτό που μου "πουλησαν" ειναι καθαρό sporting και όπως μου είπαν τα κοντάκια τους έχουν μια ιδιομορφία πανω στο ύψος...
- beretta682
- Full Member
Που ταλήθκεια όμως..... ο οπλουργός που σου είπε τούτο το πράμα πιστεύκω οτι απλά έθελεν να σου πουλησει όπλο... Αφού το sporting εν το καλλύττερο για το τζινήι
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- virtualgreek
- Moderator
Αγαπητοί φίλοι,
ίσως το καλύτερο όλπο για κυνήγι στην Κύπρο είναι το όπλο Sporting. Το μειονέκτημά του σε σύγκριση με τα καθαρόαιμα κυνηγετικά είναι το βάρος του. Λόγο του ότι οι σκοπευτές ρίχνουν χιλιάδες φυσίγγια, τα όπλα αυτά είναι πιο στοιβαρά για να αντέχουν στον χρόνο, και πιο βαρετά για να αποροφούν αρκετό από το λάκτισμα.
Δυστηχώς θα διαφωνήσω με τον οπλουργό που σου είπε τα κοντάκια τους έχουν ιδιομορφία. Είναι πιο γεμάτα και πιο μεγάλα σε σχέση με τα κυνηγετικά, αλλά είναι τα ορθά κοντάκια.
Θα είμουν αρκετά καχύποπτος με τον συγκεκριμένο οπλουργό. Ίσως να ήθελε να σου πουλήσει κανένα κοντάκι, ή κανένα όπλο.
Τέλος ακόμη και όπλα Τραπ με τα ογκώδες κοντάκια τους έχουν χρησιμοποιηθεί στο κυνήγι της φάσσας. Θα ήταν πολύ άστοχο να κυνηγίσει κανείς με όπλο Τραπ οποιοδήποτε κυνήγι που χρειάζεται περπάτημα.
Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής
ίσως το καλύτερο όλπο για κυνήγι στην Κύπρο είναι το όπλο Sporting. Το μειονέκτημά του σε σύγκριση με τα καθαρόαιμα κυνηγετικά είναι το βάρος του. Λόγο του ότι οι σκοπευτές ρίχνουν χιλιάδες φυσίγγια, τα όπλα αυτά είναι πιο στοιβαρά για να αντέχουν στον χρόνο, και πιο βαρετά για να αποροφούν αρκετό από το λάκτισμα.
Δυστηχώς θα διαφωνήσω με τον οπλουργό που σου είπε τα κοντάκια τους έχουν ιδιομορφία. Είναι πιο γεμάτα και πιο μεγάλα σε σχέση με τα κυνηγετικά, αλλά είναι τα ορθά κοντάκια.
Θα είμουν αρκετά καχύποπτος με τον συγκεκριμένο οπλουργό. Ίσως να ήθελε να σου πουλήσει κανένα κοντάκι, ή κανένα όπλο.
Τέλος ακόμη και όπλα Τραπ με τα ογκώδες κοντάκια τους έχουν χρησιμοποιηθεί στο κυνήγι της φάσσας. Θα ήταν πολύ άστοχο να κυνηγίσει κανείς με όπλο Τραπ οποιοδήποτε κυνήγι που χρειάζεται περπάτημα.
Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
ta beretta pedia vgenoun xamilokontakka ke psilokontakka?ine afto alithia?o kosmos to kseri?aftoi pou ta poulane to lene?..........apo arxizi oli i istoria...!!.......pite apopsis pano se afto
virtualgreek έγραψε:Αγαπητοί φίλοι,
Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής