ST.ETIENNE

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

ST.ETIENNE

Δημοσίευση από marios10 »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΜΕ ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΒΙΑΝ ΙΜΕ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Μ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΟΠΛΟ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΑΔΕΙΑ ΕΝΑ ST. ETIENNE FALCOR 28" over under ME chok 4-2.ΚΥΝΙΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΙΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΣΙΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΖΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ OLYMPIA..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΙΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΝ ΕΙΣΙΓΗΣΗ ΣΑΣ........... ΚΑΛΑ ΚΥΝΙΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΣΩ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: ST.ETIENNE

Δημοσίευση από marinos.a »

φίλε είχα και εγω κάποτε αυτό το όπλο

κάποιες πληροφορίες θα βρεις εδώ:
http://www.alfa-omega.gr/article.asp?AID=693
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΕΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ.......
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Φίλε το ίδιο όπλο έχω και εγώ στην οικογένεια...το κρατά ο πατέρας μου.
Για εμένα είναι πολύ εκτός μέτρων κοντακιού.(είμαι ύψος 1.87).
Δύσκολο όπλο στην επώμιση(καθαρά κυνηγετικό).
Και παρόλο που είναι 4-2...μου φαίνεται πολύ πιο κλειστή η ντουφεκιά του από το Browning που έχω.
Βάλαμε λάστιχο για να μακρίνει το κοντάκι αλλά και πάλι κάτι δεν μου κάθετε σωστά.
Ίσως διότι τώρα έμαθα με άλλο όπλο.
Τότε που ήμουν στην ηλικία σου και ήταν για μένα το πρώτο μου όπλο...είχα και εγώ τα ίδια αποτελέσματα. ;) ;)
Το παλεύεις και βλέπεις...όταν με το καλό τελιώσεις μπορείς να το ψάξεις περισσότερο.

Το σκοπευτήριο όμως σίγουρα θα βοηθούσε!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

συρτάροτο το κλειδί που εχει απο πάνω εννε τέλειο?
Si vis pacem, para bellum
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

TA falcor ειναι πολυ καλα οπλα με πολυ καλο μεταλλο και οραιο σκοτομα
συνηθος τα τσοκς τους ειναι 3-2
ενας φιλος μου εχει 2 τετια και δεν τα αλλαζει με τπτ
ολα ειναι θεμα να τεριαζει το κοντακκι στο σωμα του κατοχου
το στενο τσοκ μπορει να στρωσει λιγο με ενα φυσιγκι διασπορας για πολυ κοντα και ταππα με λιγο πιο λεπτα σκαγια για μεσεες αποστασεις.
εχουν και καπια συλλεκτικη πλευρα για τον λογο οτι η manufrance η ετερια που τα κατασκεβαζε εχει κλισει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”